Nyheter

Grattis x 2!!!!!!

Ett jättegrattis till våra duktiga valpköpare som lyckats på jaktprov i höst!

Siv Hege med Tärnafjällens Jetro Tina av Muumin som redan i våras tog 3 ukl fick i helgen under svåra förhållanden på Saltfjellet 2 ukl. Vi lyfter på hatten!


 

Olof Westerlund och Tärnafjällens Axcel G lyckades få till det på SNFK:s fjällprov den 23/8 och kom hen med ett 3:e pris i öppenklass, grattis!


 

Tärnafjällens Ida E champion!

Vid NNFK:s utställning i Fanbyn i helgen så fick Tärnafjällens Ida E CK och blev tredje bästa tik. Med detta så blir hon Svensk utställningschampion SE UCH. Vid helgens utställning så blev hon slagen av sin kullsyster Tärnafjällens Ester L som blev andra bästa tik och fick certet. Stort grattis till Erik och Åsa! Liv startade för första gången i barn med hund under helgen och vann, gissa om hon var stolt! Tack NNFK för ett jättebra arrangemang. blider från utställningen finns här

 

Valpar hos kennel Hadselöya's

Idas halvsyster (eller lite mer än halvsyster) har fått valpar hos Royer Andre och Erna, gå in och titta på http://www.kennelhadseloya.com/

En fantastisk vår!

Vi har haft en otroligt bra vår med våra hundar. Tärnafjällens Sisu K av Muumin fick 2 UK på sin första jaktprovsstart 10 månader gammal, Lena och Tärnafjällens Ida E har så långt i vår 2x 2ÖKL och ett 1:a pris ÖKL med HP på fyra starter.

Tärnafjällens ida i aktion