Nyheter

Nya husdjur och härliga dagar på fjället

För två veckor sedan kom Sanna på besök och hade med sig duvorna som ska bo här hos oss, jättefina fåglar! Tack för förtroendet Sanna!

Vi lovar ta väl hand om dom och skulle det av någon anledning inte funka med duvslaget så vet du att dom kommer tillbaka till Heden. Fåglarna har nu bott in sig i ett par veckor och verkar trivas väl, de har redan lagt flera ägg och det är väl ett tecken på att dom trivs. Nu längtar vi till sommaren...

Lena och Sanna fick en riktig genomkörare på fjället under helgen då det kom ca 70-80 cm blötsnö...... Men skam den som ger sig, det blev tidiga kvällar och vi sov gott. När helgen var över kunde vi konstatera att vi åkt skidor närmare 8 timmar i knädjup snö men vi fick till många fina fågelarbeten så det var verkligen värt det!

Nu i helgen var Lena ute med Kristina och Sofia (Sofia som förövrigt fyllde 20 i söndags, Grattis grattis) Fantastiskt härliga dagar med dom första solstrålarna som faktiskt värmde. Något annat som värmde gammelmatte var att se Pim och Kristina ha jättefina fågelarbeten tillsammans.